Si të aktivizojmë IPTV në MAG Device

Si fillim, ju për të aktivizuar IPTV-në në pajisjen tuaj MAG Device, ju duhet të na dërgoni MAC Address-en tuaj. Për të gjetur MAC Address-en tuaj të pajisjes MAG, atëherë vetëm se kthejeni pajisjen mbrapa, dhe në tiketë do ta gjeni MAC Address-en, sikurse në imazhin e mëposhtëm:

 • Tani, dhezeni pajisjen tuaj MAG Device dhe mandej klikoni në opsionin Settings.

 • Tani, klikoni në opsionin System settings.

 • Tani, shkoni në opsionin Servers.

 • Shkoni në opsionin Portals.

 • Tani, në hapsirën Portal 1 URL apo Portal 2 URL, shkruani njërin nga këto linqe varësisht nga Pako të cilën dëshironi të bëni Test Falas.

  : http://tvservice.pro:80/c/

 • Tani, shkoni dy faqe mbrapa sikurse në Imazhin e mëposhtëm dhe mandej klikoni opsionin Reboot Portal.

 • Tani prisni pak kohë derisa të hapen Kanalet Televizive

Shikim të këndshëm…!

Si të aktivizojmë IPTV në Perfect Player – pajisje Android

Ky udhëzim do ju tregojë hap pas hapi se si të instaloni IPTV-në në pajisjen Android (çfarëdo lloji i pajisjes, vetëm se duhet të posedojë sistem operativ Android) me aplikacion Perfect Player.

Ju duhet të shkarkoni aplikacioni Perfect Player në pajisjen tuaj Android

 • Pik së pari hapeni aplikacionin Perfect Player dhe prisni derisa të hapet aplikacioni.

 • Mandej pasi të ju hapt aplikacioni, klikoni në ikonën e fundit lartë, sikurse siç është treguar në figurën e mëposhtme:

 • Pastaj do të shkoni në një faqe tjetër, ku duhet të klikoni në opsionin General.

 • Pastaj klikoni në opsionin e dytë Playlist.

Pasi të keni klikuar në opsionin e Playlist, do ju hapet një dritare e vogël ku ju duhet të shënoni:

 • URL or file path: Shkruani linkun M3U të dhënë nga ana jonë.
 • Name (optional): Shënoni Emrin të cilën dëshironi të i’a lini p.sh DigiATV. (Është opsionale).

Klikoni butonin OK dhe dilni mbrapa në faqen kryesore ku ju mund të shikoni kanalet tona tanimë. (nuk zgjat më shum se 1 minut shkarkimi i kanaleve).


Shikim të këndshëm…!

 

Si të aktivizojmë IPTV në Enigma 2

 • Pik së pari ju duhet të hyni në pajisjen tuaj Enigma 2 dhe të merrni IP adresën e pajisjes.
  Për të gjetur IP adresën, ju duhet të shkoni në këto destinacione në pajisje:
  Settings/Setup/System Network/Device Setup/Adapter Settings.
  Mandej ju mund të gjeni IP adresën tuaj e cila fillon me: 192.168.
 • Shkoni në kompjuterin tuaj apo Celularin tuaj Android duke instaluar keto aplikacione:
  Kompjuter (Instalo Putty): Shkarko Putty
  Celular Android (Instalo Mobile SSH (Secure Shell)): Shkarko Mobile SSH (Secure Shell)
 • Hapeni Putty apo Mobile SSH (Secure Shell) dhe mandej ndiqni këto hapa:
  Vendosni IP adresën e pajisjes tuaj Enigma 2 në hapsirën e parë dhe në hapsirën e Portës vendosni 23
  Zgjedheni Connection Type: Telnet dhe klikoni Open. (Sikurse në imazhin e mëposhtëm).

 • Të dhënat tuaja të parazgjedhura (Default) janë çdoherë:
  Login: root
  Password: root
  Klikoni butonin Enter pasi të shkruani.

 • Kopjoni URL-ën e dërguar nga SHQIP IPTV të testit apo abonimit tuaj.

 • Për të bërë Paste URL-ën e kopjuar në hapin më lartë, ju duhet të shkoni në Putty dhe të bëni Paste duke shtypur tastin e djathtë të Mouse-it dhe mandej zgjedheni opsionin Paste.

 • Shkruani reboot për të RiFreskuar listën e kanaleve.

Shikim të këndshëm…!

Si të aktivizojmë IPTV në Pajisjet iOS


Si fillim, ju duhet të keni të instaluar aplikacionin GSE Smart IPTV në pajisjen tuaj iOS.
Këtë aplikacion, ju mund ta shkarkoni në APP STORE

 • Pik së pari hapeni aplikacionin GSE Smart IPTV. Mandej Klikoni në 3 vijat në të majt ku mandej klikoni në opsionin Remote Playlists.

 

 • Tani, poshtë në të majtë, klikoni butonin + sikurse siç shihet në foton e mëposhtme.

 • Tani Klikoni opsionin Add M3U URL.

 • Tani në Hapsirën e parë shkruani një emër të çfarëdoshëm si p.sh SHQIP IPTV.
 • Në hapsirën e dytë shkruani M3U URL-ën e dhënë nga ana jonë.
 • Dhe klikoni butonin Add poshtë në të djathtë të dritares së hapur.


Tani ju mund të shikoni se është krijuar një Playlistë e re në atë faqe me emrin tuaj të cilën ia keni vendosur në opsionin më lartë.
Klikoni në këtë Playlistë dhe filloni të shikoni kanale Televizive!

Shikim të këndshëm…!

Digital Albanian TV © 2012-2019