MARREVËSHJA E ABONIMIT

Për të gjithë ju që deshironi të abonoheni tani, ju preferojmë që t’a lexoni së pari këtë marrëveshje, dhe mos të keni më probleme më abonimin…LEXO MË SHUMË


 


 

POLITIKA PRIVATËSISË

Ne jemi përkujdesur që t’a ruajmë privatësine tuaj dhe të çfarëdo pajisjeve tuajën në momentin që ju lidheni tek website ynë. Klikoni më poshtë për të shikuar më gjerësishte.LEXO MË SHUMË

 

 

 

Çfare është IPTV?

IPTV që do të thotë Internet Protocol Television është teknologjia më e re për të shikuar TV përmes Internetit dhe një pajisje Smart.

 

Çfare kanale permban platforma SHQIP IPTV

Platforma SHQIP IPTV përmban kanale per të gjitha moshat duke filluar nga ato kombëtare, sportive, filmike, fëmijërore, dokumentare e ndërkombëtare.

 

Çfare eshte VOD?

VOD është mënyra e të shikuarit filma direkt në TV-në tuaj, ku ju mund të shikoni kur të doni dhe sa herë të doni filmin tuaj të preferuar.

Si funksionon ajo?

IPTV funksionon përmes Internetit, dhe e gjitha çfarë ju duhet juve është një pajisje Smart e cila shërben për t'i transmetuar kanalet tona.

 

Çfare shpejtesie e Internetit nevojitet

Kur është në pyetje shpejtësia e Internetit, atëherë duhet të keni kujdes sepse duhet të posedoni Internet stabil me minimum 10 MB/s.

 

Pajisjet e duhura per IPTV

Që të shikoni sistemin më të ri televiziv IPTV, atëherë ju duhen disa pajisje Smart sic janë: Smartphone (Android, iOS), Smart TV, Smart Box, PC, Firestick.

 
 

Digital Albanian TV © 2012-2019