PYETJET MË TË SHPESHTA

Në qoftë se nuk gjeni përgjigje për pyetjet e juaja, ju lutem na kontaktoni.


ÇFARË NEVOJITET PËR T’U BËRË ABONENT I DIGITAL ALBANIANTV?

Për t'u bërë abonent i DigiATV nevojiten më pak se 5 minuta! Është e nevojshme të keni një pajisje që ka qasje në internet, siç është Smart TV, Smartphone, Laptop, PC, tablet, apo Amazon Stick. Sapo ta keni një nga pajisjet e lartpërmendura, hapi tjetër është të regjistroheni për abonim apo të përfitoni nga mundësia për të testuar shërbimet tona falas! 
SI TË PËRFITOJ NGA MUNDËSIA JUAJ PËR TË TESTUAR SHËRBIMET E JUAJA FALAS?
DigiATV ofron mundësi falas testimi në pajisjet siç janë:
Smart TV (Samsung, LG, Sony, Phillips)
Android Box
Smart Phone PC TABLET & Mac Player
STB Mag Boxes
Për të përfituar nga mundësia jonë për të testuar shërbimet falas ju duhet të: Hapni faqen shqip-iptv.com
në mes të faqes gjendet formulari.” Plotësoni formularin që hapet me të dhënat e juaja, përfshirë emrin, email-in, dhe shtetin në të cilin jetoni.
Po ashtu, ju lutem shkruani saktë pajisjen në të cilën dëshironi ta kryen testimin. Pas pak ju do pranoni një email nga DigiATV me të dhënat e nevojshme për qasje në shërbimet
SA DUHET TË JETË SHPEJTËSIA E INTERNETIT?

DigiATV kurdoherë ofron cilësinë më të mirë të disponueshme. Shpejtësia e rekomanduar nga ne është: Për pajisje shtëpiake (TV, STB, SmartTV) – ju duhet të keni një linjë interneti minimumi 10.0 Mgbs. Për pajisje mobile (Telefon dhe tablet) – ju duhet të keni një linjë interneti minimumi 5.0 Mgbs.
CILAT KANALE TELEVIZIVE JANË TË QASSHME NË DIGIATV?

DigiATV ka mbi 2000 kanale televizive të qasshme. Të gjitha janë të përfshira në një çmim. Nuk ka tarifa shtesë për më shumë kanale! Të gjitha kanalet janë përfshirë në pako për të ju kursyer juve. Për listën e kanaleve të qasshme në DigiATV, ju lutem klikonja lartë tv kanalet.
A MUND TË SHIKOJ DIGIATV NË MË SHUMË SE NJË PAJISJE?

DigiATV është i qasshëm në shumë pajisje. Më poshtë gjeni listën e të gjitha pajisjeve nëpërmjet të cilave mund të përdorni shërbimet tona:
STB Box, MAG Boxes, Amazon Fire TV, Android TV, Android Devices, iOS Devices, Samsung Smart TV, LG Smart TV, Sony Smart TV, Phillips Smart TV(Android), Windows... etj
 
 

Digital Albanian TV © 2012-2019