Kush jemi NE?

SHQIP IPTV është krijuar si lider në trojet shqiptare në teknologjinë më të fundit televizive IPTV (Internet Protocol Television) dhe ka për qëllim që t’i jap shfrytëzuesit të tij një shërbim televiziv superiorë!
Objektivi i SHQIP IPTV është fokusi në kualitetin e kanaleve që i transmeton. Ne çdo herë përpiqemi që të kemi stabilitet te fortë në rrjetin tonë.
Andaj lidhu me SHQIP IPTV dhe përjeto magjinë e vërtetë të televizorit!

 

Ne transformojmë ëndrrën tuaj në realitet objektiv!

Shqip IPTV është një kompani profesionale që ofron zgjidhje në sherbimet më teknologjinë më te fundit për të shikuar televizor IPTV (Internet Protocol Television). 
Shqip IPTV e krijuar me qëllim që t’i jap të gjithë shqiptarëve një shërbim kualitativ dhe me çmime shumë të lira!

       

 

Qëllimi i SHQIP IPTV është që t'i ofrojë shfrytëzuesve të tij një shërbim superiorë.

Si kurrë më parë, në SHQIP IPTV tanimë klientat kanë mundësi të shikojnë TV kudo që të jenë.

SHQIP IPTV çdo herë ka ofruar dhe do të ofrojë çmime të lira për xhepin e çdokujt!

Lidhuni me SHQIP IPTV dhe ju do të jeni çdo herë në një hap me teknologjinë televizive.

 

 

 

 

 

Ekipi i SHQIP IPTV

Ekipi ynë është gjithmonë në gadishmëri për të ecur përpara me teknologjinë, dhe gjithmonë është në kërkim të shërbimeve sa më të mira për ju! Staf profesional dhe mikpritje superiore ndaj konsumatorit të tij. 

 

 
 

Digital Albanian TV © 2012-2019