Pse të paguani çmim të lartë në muaj për kabllot?
Merrni të gjitha në një vend me kosto të ulët.


Pavarësisht nëse e doni sportin premium, nuk mund të merrni mjaftë dramë ose për të argëtuar fëmijët Digital Albanian TV ka diçka për të gjithë.. TV që ju pëlqen në mënyr të shkëlqyeshëme u bashku në një platform të vetme

Kanalet tona mund t'i shikoni gjithashtu edhe në telefonat dhe tabletat Android dhe kudo! Platforma jone supporton të gjitha pajisjet Android.

Në platformën tonë ju mund të shikoni kanalet tona në të gjitha llojet e televizorave Smart, si p.sh: Android Smart TV, Samsung, LG, Grunding, Philips etj.

Nëse televizori juaj nuk është Smart, atëherë përmes Smart Box-it ju mund të shikoni platformën tonë dhe kudo, si p.sh: Android Box, MAG Device, Amiko etj.

 

Platforma jonë supporton gjithashtu të gjitha pajisjet iOS si p.sh: iPhone, iPad dhe të gjitha llojet e tjera! Shikoni kudo dhe shpejt me Shqip IPTV!

Shikoni kanalet tona lehtë dhe shpejt përmes PC-se tuaj! Platforma jonë supporton të gjitha llojet e PC-ve, vetëm mjafton t'a posedoni VLC Player.

Duke i parë zhvillimet e fundit rreth Amazon Firestick, platforma jonë ka futur supportin edhe për pajisjet Firestick të të gjitha llojeve!

 

 


Nuk ka fatura më të shtrenjta për kabllo
✓ Punon kudo që je nëpërmjet internetit
✓ IPTV Server ynë është gjithnjë lart
✓ Ju merrni mbi 2000 tv kanale nga e gjith bota
✓ Ju merrni filma, shfaqje televizive, sporte, videotek
✓ Ju merrni çmimin më të mirë në treg
✓ Merrni shërbimin më të mirë të klientit 24/7
✓ Mundësi abonimi për 1 TV, 2 TV dhe 3 TV

 

Eksperienca

Shqip IPTV me një eksperienc të madhe në fushën mediatike ju ofron kualitet dhe shërbime me çmim te volitshëm

Strategjia

Strategjia e stafit të Shqip IPTV është që të jenë gjithmonë afër klientëve të vet

Suksesi

Shqip IPTV e bën të sukseshëm shërbimi i shpejt dhe i kualitetshëm 

 

 

Mbi 2000 LIVE Tv kanale
Shkarko aplikacionin për Android
Bashkëpuno 
 

 

Aktivizim i shpejt

Qasja në krejt botën

Mbi 3000 tv kanale

Kanale të kualitetit FHD, HD dhe SD

TV Guida EPG

Pa linqe të thyera

Filma, seriale, sport, për fëmij, dokumentar etj

24/7 Kujdesi ndaj klientit

Të gjith smart pajisjet

Pa tetime të fshehura

 

 

 Kujdesi ndaj klientit është në dispozicion 24/7/365
 Instalimi është i mundëshëm në të gjitha smart pajisjet

  Instalimi i platformës është i shpejtë

 

 

Digital Albanian TV © 2012-2019

 

Kontakti 

                         

 
  • Orari i punës
  • E hënë - E Diel
  • 08:00 - 23:00